• HC ’03 draait binnen het vrouwenvoetbal al jaren mee. De afgelopen jaren zelfs met een tweede seniorenteam (VR1 en VR2). Daarnaast spelen er ook veel meisjes in de jeugd. Desondanks hebben de vrouwen van HC ’03 nu jouw hulp nodig.
    VR1 heeft volgend seizoen niet voldoende speelsters om aan de competitie te beginnen. En we willen het nieuwe seizoen graag starten met twee seniorenteams. Daarnaast is de vereniging ook bezig met het ontwikkelen van een beleid binnen het vrouwenvoetbal. Twee seniorenteams maakt het makkelijker om over enkele jaren te starten met een eventuele selectie en tegelijkertijd kunnen we als vereniging met twee teams de vele meiden uit de jeugd ook wat bieden.
    Vrouwen- en meisjesvoetbal blijft groeien en daar wil HC ’03 graag op anticiperen.
    Maar om dat te realiseren heeft de vereniging en met name VR1 enthousiaste speelsters nodig. Dus houd je van buiten sporten in een gezellige sfeer en ben je 14 jaar of ouder? VR1 hoopt dat jij die gezellige, sportieve aanwinst bent die hen komend seizoen toch kan laten starten in de competitie. Interesse? Meld je aan bij onze vereniging via info@hc-03.nl.

rfwbs-slide