• Ook de vierde en laatste pubquiz leverde een overvolle kantine op. Zoals iedere pubquiz startte deze avond met een fotoronde. Dit keer over 10 toeristische trekpleisters in wereldsteden. Daarna werden de deelnemers in 7 rondes van totaal 70 vragen getoetst over hun kennis van alles wat een mens maar zou kunnen weten. Met de nadruk op dat laatste want de vragen waren heel uiteenlopend. Van de vrouw van Lodewijk XIV, de juiste spelling van ge-e-maild en het oprichtingsjaar van De Graafschap tot de meest recente Nederlandse Nobelprijswinnaar, een domme uitspraak van Britney Spears en de dag waarop de Keppelrun altijd plaatsvindt. Of was het nu de datum waarop het evenement plaatsvindt...
    De vragen waren duidelijk pittiger dan in de eerdere 3 edities en de spanning aanzienlijk groter. Dat leverde af en toe protest op van de deelnemers met wisselend succes. Rond de klok van elf uur kwam team HAWE als winnaar van de captainronde uit de bus. Het damesteam 2 won verrassend deze editie van de pubquiz.
    In het totaalklassement bleef het bovenin tot het eind toe spannend. Op de gedeelde derde plek eindigden Einstein en de Koffiehoek 1. De tweede plek was voor de heren van Six Mix. De Redactie wist met slechts twee punten verschil dit pubquizseizoen te winnen.
    Voor iedereen die heeft meegedaan: bedankt voor jullie deelname en daarmee je bijdrage aan verduurzaming van ons sportpark. Eind dit jaar maken we de data bekend voor de pubquiz van 2020. Want dat dit evenement een vervolg krijgt, staat vast!

rfwbs-slide