• Nog geen plannen voor dit weekend? En geen zin in weer een weekendje netflixen? Geen nood. Bij HC ’03 is van alles te doen.
  Vanavond starten we met de eerste pubquiz. Voorzitter Mart de Kruif en zijn lieftallige assistente stellen jou en je teamleden allerlei vragen over geschiedenis, actualiteit, muziek, regio, sport en nog veel meer. Doe mee met je teamgenoten, buren, vrienden of familie!Ieder avond zijn er prijzen voor de beste teams, maar de resultaten van de vier avonden worden ook bij elkaar opgeteld in een totaalklassement. Aanmelding is elke quizavond mogelijk vanaf 19.00 uur.

  Start: 20.00 uur
  Entree: 2,50 euro pp (opbrengst gaat naar een lokaal goed doel)

  Morgenmiddag organiseren we een darttoernooi voor jong en oud. Het toernooi begint om 14.00 uur en ingooien is mogelijk vanaf 13.30 uur. Voor 5 euro per persoon kun je je hiervoor inschrijven per mail via frank.tieben@hotmail.com of op de inschrijflijst in ’t Hessenhuus.

  En zondag mag ons eerste elftal weer aantreden in een thuiswedstrijd tegen RKPSC. Om 14.00 uur klinkt het fluitsignaal voor de heren van trainer Klaas Vermeulen. Daarbij ben je natuurlijk van harte uitgenodigd om ze aan te moedigen.

  We zien je graag dit weekend op ons sportpark!

rfwbs-slide