• Na een goede start in de competitie vorige week (4-5 winst in Ulft) was het vandaag Zelos dat op bezoek kwam in Drempt. Veel jongens van de tegenstander waren bekenden van de boys van HC’03 Jo15-1 en het beloofde dus een mooie strijd om de eer te gaan worden.
    Toch had HC moeite om lekker in de wedstrijd te komen in het begin. Zelos ging ook niet bepaald voortvarend van start en de wedstrijd werd wat mat. Jo19-1 speelde op het hoofdveld, waardoor Jo15-1 op veld 2 speelden en die entourage werkte niet mee om de beleving erin te krijgen bij onze jongens. Later kwam Zelos iets meer in het combineren te zitten en kon het door corners erg gevaarlijk worden. Het geluk was echter aan de kant van HC de eerste helft, want het bleef 0-0 tot aan de rust
    Een vrij stevige preek bij de ranja begonnen onze mannen vol goede moed aan de tweede helft. En met succes, alle tweede ballen werden nu gewonnen en HC voetbalde vooruit, creëerde kansen en wist via een vrije trap van Ove Teerink te scoren. De keeper stond op het verkeerde been omdat hij had verwacht dat de bal nog aangeraakt zou worden, maar toen dat niet gebeurde plofte de bal binnenkant paal in het netje. Helaas was het geluk de tweede helft niet meer aan de kant van HC, want de eerste de beste tegenaanval van Zelos bracht de 1-1 op het scorebord. Zelos kon, net als in de eerste helft, weer sterker worden en scoorde nogmaals: 1-2. Een slotoffensief van HC’03 moest gaan zorgen voor de 2-2, alleen Zelos wist optimaal gebruik te maken van de ruimte die achterin ontstond en scoorde 1-3. Die stand bleef staan tot het laatste fluitsignaal.
    Helaas geen mooi resultaat deze week, maar opnieuw een gewaagde tegenstander voor onze Jo15-1. We verwachten dan ook nog veel leuke en spannende potten.