• Na twee wedstrijden zonder overwinning had de jo15-1 van HC’03 weer behoefte aan drie punten. Het moest afgelopen weekend gebeuren in een thuisduel tegen Ulftse Boys.

   

  De wedstijd begon goed voor HC, want via een schitterende goal van Roman werd het 1-0. Daarna werd er echter niet meer goed gespeeld. Het lukte niet om de taken uit te blijven voeren en door te drukken. Uiteindelijk zorgde dit ook voor de gelijkmaker. In een zware wedstrijd voor beide ploegen, met veel duels en weinig combinatiespel kwam onze jo15-1 door de snelheid voorin wel weer op voorsprong voor rust. Floris scoorde twee doelpunten en bracht de ruststand op 3-1.

   

  In de rust waren de trainers van mening dat er echt verbetering in het spel moest komen en werd er bij HC tactisch iets omgezet. Het resulteerde in een relatief saaie tweede helft zonder veel kansen. Beide ploegen waren niet bij machte veel te creëren. Doordat vlak voor tijd Ulftse Boys toch nog 3-2 maakte leek de spanning nog even terug te komen, maar kort daarop floot de scheidsrechter af en kon HC weer eens een overwinning vieren.

   

  Na de wedstijd kwam er nog meer euforie in het team door uitslagen op andere velden. Er kan weer omhoog gekeken worden door jo15-1, al heeft het team het behalen van de titel niet meer in eigen hand.  10 november (aanstaande zaterdag) speelt jo15-1 in Angerlo tegen Angerlo Vooruit jo15-1. Lekker dichtbij voor een uitwedstrijd dus de ploeg hoop op veel publiek dat juicht voor HC’03!

rfwbs-slide