• Na een verplichte pauze van twee jaar was het zaterdagavond weer tijd voor een sterrit. Tijdens deze 5e editie die wederom werd georganiseerd door Biljartvereniging 't Hessenhuus en multifunctionele accommodatie 't Hessenhuus streden 48 teams om de winst, hoewel voor velen natuurlijk ook de Olympische gedachte gold; meedoen is belangrijker dan winnen.

   

  De route voer via Voor-Drempt en een verstopte  bekerhouder, op een foto van het voetbalteam van Chelsea, in Hoog-Keppel naar Hummelo. Daar gingen veel teams de mist in na een afbeelding van Asterix terwijl in de opdracht stond asterisk. Toen door naar Velswijk waar aardbijen en 3 Engelse woorden voor verwarring zorgden. Na vele kilometers in en om Hengelo waar de deelnemers rechtsaf moesten slaan na een hele bekende zanger - en nee, een portretfoto van Frans Bauer was niet genoeg want het ging om een HELE bekende zanger - voer de route via tante Sidonia naar Bekveld.

   

  Vervolgens bleken er natuurlijk ook in Toldijk opdrachten met instinkers want een straatnaambord kan niet vernoemd zijn naar een wethouder maar een straat wel. Al met al dus weer een avond waar trots en frustratie hand in hand gaan. Het team van Cindy Herberts, Iacobien Riezebosch, Suzanne Markerink en Doride de Bruijn had de minste strafpunten en won de sterrit. Gefeliciteerd, dames.

   

  Dank aan alle deelnemers, aan de sponsoren voor het beschikbaar stellen van de prijzen en natuurlijk aan de organisatie. Graag tot volgend jaar!

   

rfwbs-slide