• Op zaterdag 28 maart houdt ’t Hessenhuus in Drempt in samenwerking met biljartvereniging ’t Hessenhuus voor het vierde achtereenvolgende jaar een sterrit.
    Vanaf 18.00 uur start de rit met  als vertrek- en eindpunt de multifunctionele accommodatie ’t Hessenhuus, Zomerweg 19A in Drempt.   Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per auto. Voorinschrijving is mogelijk door een e-mail te sturen naar communicatie@hessenhuus.nl.
    Op de dag zelf is inschrijving mogelijk van 17.00 uur tot 18.30 uur. De volgorde van inschrijven is bepalend voor het startnummer. Een zaklamp meenemen als hulpmiddel wordt sterk aangeraden.
    Voorafgaand aan de rit is er voor alle deelnemers koffie en thee. Na afloop kan men onder het genot van een kop soep met de andere deelnemers napraten over de route, de vragen en natuurlijk de instinkers. De koffie, thee en soep zijn bij de prijs inbegrepen.

    Voor de beste teams zijn er dankzij een aantal lokale sponsors mooie prijzen te verdienen. Het winnende team ontvangt bovendien een wisselbeker.

     

rfwbs-slide