• De laatste 2 wedstrijden, die in de novembermaand op het programma stonden waren tegen de relatieve laagvliegers Etten en Sprinkhanen. HC kon dus goede zaken doen maar dit ging in de thuiswedstrijd tegen Etten al mis (1 ?? 3). HC besloot daarom enkele oude paarden van stal te halen voor de uitwedstrijd tegen de Haantjes om daar wel drie punten op te halen. Frank (Tibs) en Sebastiaan (Klaassen) werden met deze klus opgezadeld. (een enkeling verwoordde het als \"ouwe koeien uit de sloot halen\")
    HC begon met het volgende elfspan: Thijs, Dion, Sam, Guus, Hein, Jelle, Hendrik, Sander, Bram, Frank en Joris. Zodra het startschot had geklonken sloeg Frank op hol. Binnen drie minuten had hij de bal al in het net liggen. Dit vierde hij als een jong veulen. Een prima start voor HC. Binnen het kwartier had Frank zijn tweede kunnen maken, helaas was de steekbal van Joris te onnauwkeurig. Verder waren er kansen voor Joris en Jelle, maar de 0-1 bleef voorlopig op het scorebord. Totdat Frank met een goede schijnbeweging Sander het bos in stuurde. Deze had twee van de Haantjes achter zich aanzitten waardoor Frank zelf de 0-2 kon binnenschieten. Als HC deze stand tot de rust kon volhouden hadden zij een uitstekende uitgangspositie voor de tweede helft. Helaas werd net voor rust de verdediging van HC eruit gegaloppeerd en werd het verschil teruggebracht tot 1 doelpunt verschil. Een fikse domper dus.
    De tweede helft stonden er twee frisse jongens bij HC in de bak om de ploeg weer vooruit te trekken. Jesse en Sebastiaan waren vervangers voor Hein en Joris. Helaas liet Sprinkhanen zich niet terugdringen en wisten zij door een formidabele vrije trap de gelijkmaker te maken. Verder hadden beide teams moeite om kansen te creƫren. Joris werd daarom weer van stal gehaald om nog voor extra gevaar te zorgen. En met succes! Zijn voorzet viel precies bij Frank op het hoofd en de 2-3 lag in de touwen. Dit werd gevierd met een Arabier. Sprinkhanen ging hierna vol op de aanval en HC probeerde er op de counter uit te komen. Beide teams waren niet meer succesvol waardoor HC er met de belangrijke punten vandoor ging.
    Man of the Match: Overduidelijk Frank Tieben met zijn hattrick!
    Zaag van de Week: Dion Koenders. Zelfs de trainer van Sprinkhanen vond deze sliding niet normaal. Stiekem dacht hij \"die wil ik in mijn team hebben\". Dion kreeg overigens volkomen terecht toen de scheidsrechter de andere kant op keek en de bal niet in de buurt was hier nog een knietje voor terug.
    Peppel van de Week: Iedereen behalve Sam. Die kon hem deze wedstrijd helemaal niet omhoog krijgen!
rfwbs-slide