• Schrijf je in voor De Graafschap Talentendag! 

  Heb jij de droom om profvoetballer te worden en denk jij dat je net zo goed bent of kunt worden als de spelers binnen De Graafschap Pincvision Voetbalacademie? Dan is dit je kans! Op 25 februari 2019 organiseert De Graafschap een Talentendag voor voetballers en keepers uit de geboortejaren 2001 t/m 2011.

  Scouting

  Tijdens deze talentendagen zijn er scouts van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie aanwezig. Misschien val jij tijdens deze dag in positieve zin op en maak jij kans om volgend seizoen voor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie te voetballen.

  Kosten en locatie
  De kosten van De Graafschap Talentendagen bedragen €65,-.De betaling dient vooraf overgemaakt te worden naar het volgende rekeningnummer: NL80RABO0187488169 t.n.v. Stichting Talenten Academie Achterhoek. De locatie is Sportpark ‘De Bezelhorst’, Bezelhorstweg 89, 7009KK in Doetinchem.

  Kleding
  Elke speler dient zelf te zorgen voor trainings- en wedstrijdkleding gedurende deze dag.


  Dagindeling 
  Deelnemers die zich aangemeld hebben en aan de betaling hebben voldaan, krijgen in week 7 een mail van de jeugdscouting van De Graafschap met de dagindeling en uitnodiging voor de talentendag. 

  Inloop 10:00 uur
  Training 10:30 - 12:00 uur
  Lunch 12:15 uur
  Training 13:00 - 14:00 uur
  Afsluiting 14:15 uur

  Aanmelden:

  Door het inschrijfformulier, op de site http://www.degraafschap.nl kopje voetbalacademie>talentendag, te downloaden kun je daar al je gegevens invullen. Dit ingevulde formulier graag mailen naar: talentendag@degraafschapvoet¬balacademie.nl De inschrijving sluit op 10 februari 2019.
  De aanmelding is pas definitief indien aan de betaling is voldaan. Let op: VOL = VOL

rfwbs-slide