• HOOG-KEPPEL – Voetbalvereniging HC ’03 houdt op Hemelvaartsdag haar jaarlijkse kunst-, antiek- en rommelmarkt in Hoog-Keppel. De rommelmarkt op donderdag 9 mei in de dorpskern is van 09.00 uur tot 16.00 uur gratis geopend voor publiek. Belangstellenden voor een kraam of grondplaats kunnen contact opnemen met de organisatie.  

  Om de clubkas te spekken besloot de evenementencommissie van de voormalige voetbalvereniging H&K (in 2003 gefuseerd met Drempt Vooruit tot HC ’03) in 1976 om een rommelmarkt te organiseren op het plein voor het gemeentehuis te Hoog-Keppel. De eerste editie was direct een groot succes; meer dan duizend bezoekers kwamen af op de markt en ook in financieel opzicht was de markt geslaagd. De kunst-, antiek- en rommelmarkt is in ruim 40 jaar uitgegroeid naar een markt die een grote bekendheid geniet in de wijde omgeving en wordt al jarenlang bezocht door meer dan 10.000 bezoekers.

  De vele standhouders bieden een groot assortiment artikelen te koop aan zoals oud-Hollands snoepgoed, poppen, kleding uit vervlogen tijd, koperwaren, speelgoed, boeken, wenskaarten en antiek. Daarnaast is een van de grootste attracties van de markt het snuffelen tussen de echte rommel. De opbrengst van deze rommel is voor de organiserende voetbalvereniging HC ’03.

  Daarnaast is er een gezellig terras op de Van Panhuysbrink. Voor bezoekers zijn er twee parkeerterreinen aan de Hessenweg en de Prinsenweg waar tegen een geringe vergoeding geparkeerd kan worden. De rommelmarkt die al jaren gekenmerkt wordt door een gemoedelijke sfeer vindt plaats op de Burgemeester Van Panhuysbrink in Hoog-Keppel.

   

  Op woensdag 8 mei is het tussen 13.00 uur en 19.00 uur mogelijk om rommel aan te leveren met uitzondering van koelkasten, vriezers, wasmachines, bankstellen en dergelijke.  Belangstellenden voor een kraam kunnen contact opnemen met de organisatie via rommelmarkt@hc-03.nl.  

  www.hc-03.nl

rfwbs-slide