• In de eerste seizoenshelft won HC’03 J015-1 vrijwel alle wedstrijden, maar in Doetinchem bij DZC’68 verloor het toen. Dit weekend kreeg het team een herkansing, opnieuw in Doetinchem en de jongens waren gebrand op resultaat tegen veel vrienden en/of klasgenoten.
    De eerste helft was spannend, maar bleef het nul tegen nul. Het duel moest in het tweede deel beslist gaan worden.
    Met twee doelpunten van Max Tolkamp (0-1, 0-4) en twee doelpunten van Floris Bilderbeek (0-2, 0-3) kwam HC op een voorsprong die bijna niet meer weggegeven kon worden. De derby eindigde uiteindelijk in 1-4.
    Volgende week wordt de strijd om het kampioenschap beslist, mede door deze overwinning doet onze J015-1 nog mee in die strijd. Het staat drie punten achter Zelos uit Zelhem, maar heeft een beter doelsaldo. Bij winst van HC en verlies van Zelos zijn onze boys dus kampioen. Het zou een mooie bekroning zijn op een seizoen dat sowieso al prachtig is geweest. Om 12:45 trapt HC’03 J015-1 af in de thuiswedstrijd tegen FC Zutphen. In wat mogelijk een kampioenswedstrijd is en in ieder geval de competitieafsluiter hopen de boys op veel publiek. Bent u erbij?
rfwbs-slide