• HC ’03 is niet alleen een voetbalclub, maar staat ook midden in onze gemeenschap. Met de kermis, de Keppelrun, het vliegerfeest of de rommelmarkt, we bieden voor ieder wat wils. Maar dat gaat niet zonder u. Zonder vrijwilligers heeft HC ’03 geen bestaansrecht. Vandaar dat de vrijwilligers ons bloed vormen, dat wat ons tot in alle ledematen laat bewegen.

    Gelukkig hebben we veel mensen die zich met hart en ziel voor ons inzetten. Daar zijn wij ongelofelijk dankbaar voor. Maar soms is dat niet genoeg. En dat punt hebben wij nu bereikt. HC ’03 is gezegend met een bloeiende juniorentak. In vrijwel alle leeftijdscategorieën hebben we elftallen op de been kunnen brengen. Ook voor volgend seizoen. En we willen niets liever dan onze spelers en speelsters goed begeleiden in hun sportieve, maar ook sociale leven op en rond ons mooie sportcomplex. Daarvoor hebben we leiders en trainers nodig. Leiders die het elftal aansturen, begeleiden en (naar vermogen) coachen, waarbij voetbalervaring handig is. Maar niet noodzakelijk. En we zoeken trainers, die onze jongens en meisjes kunnen helpen in de ontwikkeling van hun capaciteiten. Wij zoeken vooral leiders voor onze elftallen met leden van 13 tot en met 18 jaar, juist die jaren waarin ontwikkeling zo belangrijk is en talent zich openbaart.

    Wij vragen u, namens ons allen, om ons te helpen. Wij willen en kunnen u helpen om een passende functie te vinden bij uw capaciteiten. Rang, stand, achtergrond, dat maakt allemaal niet uit. Als u maar een hart voor kinderen hebt, gelooft in onze gemeenschap en sport leuk vindt. Wij hebben u dan heel graag bij ons team, zodat we kunnen blijven zeggen: HC ’03, daar wil je bij horen!


    Voor vragen en of aanmeldingen kunt u mailen naar hc-03@hc-03.nl

rfwbs-slide