• Op vrijdag 2 juni organiseren Frank Tieben, Corine Huisintveld en Ceciel Bremer in ’t Hessenhuus om 19.00 uur voor het eerst een Junior pubquiz voor alle kinderen in Drempt, Hummelo, Keppel en omstreken. Heb je je ouders wel eens horen praten over een pubquiz en lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Dan is dit je kans. 

    De organisatie schat in dat deze pubquiz geschikt is voor kinderen van 10 tot 13 jaar. Ben je iets jonger of iets ouder en wil je graag meedoen? Dan kan dat natuurlijk ook; de leeftijd is een richtlijn, geen voorwaarde om gezellig mee te spelen. 

    Deze Junior pubquiz speel je in teams van 2, 3 of 4 personen. Dat mag je zelf weten. De vragen gaan onder andere over muziek, logo’s en eten en drinken. Sommige vragen ontvang je op papier, andere vragen zie je op de beamer en vul je daarna op een antwoordformulier in. En om het nog leuker te maken wisselen we de vragen af met 2 opdrachten waarbij je samen iets moet doen. Zo wordt deze quiz voor alle kinderen leuk om te spelen. Laat je verrassen, stel je team samen en kom ook!   

    Aanmelden kan tot woensdag 31 mei via communicatie@hessenhuus.nl. Geef daarbij aan uit hoeveel personen je team bestaat en wat jullie teamnaam is. De entree is gratis.  

rfwbs-slide