• Zaterdag 17 november 2018, 14:00 uur, Sportpark ’t Doornslag in Drempt. Het decor van HC’03 jo15-1 tegen VIOD jo15-2. HC kon de aansluiting met de bovenste ploegen vasthouden als er drie punten werden gepakt.

   

  De wedstrijd begon in tegenstelling tot vorige week goed voor onze jo15-1. Er werden gelijk kansen gecreëerd, maar die konden helaas nog niet in doelpunten omgezet worden. Daarna kwam er een slap kwartier waarin beide ploegen niet tot kansen kwamen. Uit het niets scoorde Floris echter alsnog de 1-0 uit een corner van Max Wernicke. Een paar minuten later scoorde Lawrence de 2-0 en beloofde het een gemakkelijk duel te worden. De ruststand werd door Roman bepaald die, net als Floris, uit een corner scoorde.

   

  In de tweede helft was het opnieuw een corner van Max Wernicke die de aanleiding gaf voor de 4-0. Marre Dijkstra kopte zijn eerste goal dit seizoen binnen. Max vond dat hij nog niet genoeg assists had gegeven en gaf assist nummer vier van de middag op Floris Bilderbeek die nu topscorer van het team is. Om de ‘Man of the Match’ titel te veroveren moest Max Wernicke alleen nog zelf scoren. U raadt het al; dat deed hij. Een solo van de linkspoot bracht de eindstand op 6-0. De verdediging -met Ove, Douwe, Jens, Mick, Bram en Sebastiaan- hield keeper Milan de hele middag uit de problemen. De thuisploeg was een maatje te groot voor VIOD in een vriendelijk duel.

   

  Volgende week mag HC’03 jo15 opnieuw thuis spelen. DCS uit Zevenaar zal de tegenstander zijn. In deze vorm is het leuk om naar de ploeg te kijken. Mocht u aanstaande zaterdag nog niks op de planning hebben, dan is HC’03-DCS dus een aanrader!

rfwbs-slide