• RT voetbalschool Bronckhorst is een jaar geleden opgericht door Thomas Wolbrink en Rob Arends. De voetbalschool verzorgt extra voetbaltrainingen aan jeugdspelers op de vrijdagmiddag van 16:00 uur tot 17:00 uur te Hengelo Gelderland met als doel een bijdrage te leveren aan de verdere  individuele ontwikkeling van voetballers / voetbalsters uit de omgeving Bronckhorst.  

  De voetbalschool is voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie zes t/m vijftien jaar en we trainen altijd in groepjes van maximaal 8 spelers per trainer zodat ieder individu volop aandacht krijgt.  

  Naast het aanbieden van extra voetbaltrainingen organiseren we ook nog andere sportieve evenementen om zo nog meer jeugd in beweging te krijgen.   

  Zo staat er op maandag 18 en dinsdag 19 juli een ‘SwimmSoccerCamp’ op de planning in Vorden. Dit kamp zal in samenwerking zijn met voetbalvereniging VV Vorden, zwembad in de Dennen en BOB-Camp (bootcamp Vorden). Deelnemers uit de gehele regio kunnen zich inschrijven voor dit sportieve kamp boordevol voetbal en zwem plezier met veel andere kinderen.  

  Op goede vrijdag (15 april) bieden we ook een uniek voetbalevent aan van 16:00 uur tot 18:00 uur boordevol leuke en uitdagende voetbalactiviteiten met naderhand een hapje en een drankje voor de kids. We zullen met een groot aantal trainers op de velden aanwezig zijn om zo genoeg kwaliteit aan de training te kunnen geven. Inschrijven kan voor slechts € 5,- per speler (inclusief een hapje en een drankje na de tijd). Inschrijven voor 1 van deze events kan via onze website: www.rtvoetbalschoolbronckhorst.nl of dooreen E-mail sturen naar: info@rtvoetbalschoolbronckhorst.nl 

  Mocht je je in willen schrijven voor een 10 weken cyclus van RT voetbalschool Bronckhorst is dat natuurlijk ook mogelijk, alle info vind je op onze website en bij ons kun je zelfs door trainen t/m vrijdag 15 juli! 

  Met vriendelijke groet,

  Rob Arends & Thomas Wolbrink

  https://rtvoetbalschoolbronckhorst.nl/

rfwbs-slide