• Dit jaar gingen er veel geplande activiteiten niet door en daardoor zijn we geld misgelopen. Geld dat we keihard nodig hebben om een buffer op te bouwen om tegenslagen op te vangen. We hebben daarom flink nagedacht welke activiteiten we wel kunnen organiseren om enerzijds inkomsten te genereren en anderzijds jullie een leuke avond te bezorgen.
  Een van die activiteiten is onze openluchtbioscoop die we samen met Biljartvereniging ’t Hessenhuus organiseren. De komende 3 weekenden toveren we ons hoofdveld om tot een heuse bioscoop in de openlucht. Neem je eigen stoel mee en zoek een plaats op de mooie groene grasmat waar het bioscoopdoek vlak voor de tribune voor je klaar hangt. Onder het genot van een drankje, chips of popcorn geniet jij van absolute topfilms!

  Data en films

  In samenwerking met Dorpshuis De Ruimte uit Hummelo hebben we zes mooie films voor je uitgezocht:

  Vrijdag 14 augustus: All Stars
  Zaterdag 15 augustus: Scarface
  Vrijdag 21 augustus: James Bond Spectre
  Zaterdag 22 augustus: Grease
  Vrijdag 28 augustus: Bienvenue chez les Ch’tis
  Zaterdag 29 augustus: Forrest Gump


  De starttijd van de film varieert per avond en is afhankelijk van de lengte van de film.
  In ieder geval starten we vrijdag 14 augustus met All Stars, een echte voetbalfilm, om 21.30 uur. Tijdens de films is er geen pauze.
  De jongens van Showline regelen het geluid. Dat zit dus wel goed!

  Prijzen
  De entree voor onze openluchtbioscoop bedraagt 8 euro per voorstelling. Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je van meer dan 1 film wilt genieten en ons zo nog meer wilt steunen. Daarom hebben we een speciaal aanbod voor je.

  Een passe-partout voor 3 voorstellingen: 20 euro
  Een passe-partout voor 6 voorstellingen: 30 euro (je krijgt 5 euro terug als er een film wordt afgelast)

  Bij voorkeur graag je entree en je consumptiemunten pinnen.


  Coronamaatregelen
  Ook al zijn we blij dat we dit kunnen organiseren, we kunnen natuurlijk niet om corona heen. Alleen als we ons strikt aan alle gevraagde maatregelen houden, kunnen we deze activiteit organiseren. Daarom verzoeken we nadrukkelijk om je medewerking.
  Bij binnenkomst op ons sportpark vragen we je handen te desinfecteren en je naam en telefoonnummer bij ons achter te laten. Deze gegevens zijn nodig voor een eventueel contactonderzoek en worden maximaal 4 weken bewaard. Verder zie je op ons sportpark een duidelijke looproute aangegeven en kun je uitsluitend een plek voor het bioscoopscherm uitzoeken op 1,5 meter van elkaar.
  Tot slot
  ’t Hessenhuus is iedere filmavond vanaf 20.30 uur geopend. De starttijd van iedere film communiceren we vooraf op onze website en op Facebook. Bij slecht weer wordt de voorstelling afgelast. Dit gebeurt uiterlijk om 18.00 uur op de dag van de voorstelling. Om uiterlijk 00.30 uur is de avond ten einde en sluit ’t Hessenhuus.


  Dus tot vrijdag 14 augustus. Sportpark open om 20.30 uur. Starttijd All Stars 21.30 uur. Kom kijken en steun HC ’03. En vergeet je stoel niet hè?

rfwbs-slide