• Het bestuur is van mening dat bij onze vereniging een zekere mate van professionaliteit hoort, waarbij uniformiteit van kwalitatieve kleding een belangrijk gegeven is. Als vereniging streven we ernaar dat alle teams eenzelfde tenue dragen. 


  Trainingspakken en tassen:
  Voor trainingspakken en tassen van de spelers heeft het de voorkeur om de gekozen HC'03 kledinglijn te hanteren, zodat iedereen binnen de vereniging hetzelfde heeft, maar hier willen we ruimte laten om in situaties van af te wijken. Bijvoorbeeld als het team of de sponsor hierin specifieke wensen heeft.


  Technisch Kader:
  Voor de leiders, trainers, scheidsrechters, assistent scheidsrechters van de vereniging streven we er ook naar om deze personen in dezelfde kledinglijn te steken.
  Wij vinden het als vereniging belangrijk dat de begeleiding in de meest brede zin uniformiteit uitstraalt en dat iedereen in één oogopslag kan zien "waar je van bent".


  Wasvoorschriften voor de kleding:
  Het team is verantwoordelijk voor het goed beheren en netjes houden van de ter beschikking gestelde tenues. De tenues dienen ten alle tijde bij elkaar te blijven in de daarvoor beschikbare teamtas. De leider ziet er op toe dat na de wedstrijd de tenues worden verzameld en collectief worden gewassen, zodanig dat deze weer bruikbaar zijn voor de volgende wedstrijd. Het opvolgen van zorgvuldige wasvoorschriften zorgen voor een langere levensduur van de kleding, wordt kleurverschil voorkomen en blijft de bedrukking optimaal leesbaar.


  Voor het wassen van de wedstrijdtenues en de trainingspakken heeft kledingleverancier Claus Sport een wasvoorschrift opgesteld, klik hier voor een duidelijke uitleg.

   

  Informatie:
  Voor informatie over de kledinglijn, het moment van tenuewissel, aanschaf nieuwe spullen etc. kun je contact opnemen met de Coördinator Sponsoring, Kleding en Materialen:

  Patrick Verheij
  06-20443810
  coco.verheij@gmail.com 

   

rfwbs-slide