• Het bestuur is van mening dat bij onze vereniging een zekere mate van professionaliteit hoort, waarbij uniformiteit van kwalitatieve kleding een belangrijk gegeven is. Als vereniging streven we ernaar dat alle teams eenzelfde tenue dragen. 


  Trainingspakken en tassen:
  Voor trainingspakken en tassen van de spelers heeft het de voorkeur om de gekozen HC'03 kledinglijn te hanteren, zodat iedereen binnen de vereniging hetzelfde heeft, maar hier willen we ruimte laten om in situaties van af te wijken. Bijvoorbeeld als het team of de sponsor hierin specifieke wensen heeft.


  Technisch Kader:
  Voor de leiders, trainers, scheidsrechters, assistent scheidsrechters van de vereniging streven we er ook naar om deze personen in dezelfde kledinglijn te steken.
  Wij vinden het als vereniging belangrijk dat de begeleiding in de meest brede zin uniformiteit uitstraalt en dat iedereen in één oogopslag kan zien "waar je van bent".


  Wasvoorschriften voor de kleding:
  Het team is verantwoordelijk voor het goed beheren en netjes houden van de ter beschikking gestelde tenues. De tenues dienen ten alle tijde bij elkaar te blijven in de daarvoor beschikbare teamtas. De leider ziet er op toe dat na de wedstrijd de tenues worden verzameld en collectief worden gewassen, zodanig dat deze weer bruikbaar zijn voor de volgende wedstrijd. Het opvolgen van zorgvuldige wasvoorschriften zorgen voor een langere levensduur van de kleding, wordt kleurverschil voorkomen en blijft de bedrukking optimaal leesbaar.


  Voor het wassen van de wedstrijdtenues en de trainingspakken heeft kledingleverancier Claus Sport een wasvoorschrift opgesteld, klik hier voor een duidelijke uitleg.

   

  Informatie:
  Voor informatie over de kledinglijn, het moment van tenuewissel, aanschaf nieuwe spullen etc. kun je contact opnemen met de Coördinator Sponsoring, Kleding en Materialen:

  Patrick Verheij
  06-20443810
  coco.verheij@gmail.com 

   

 • Op zoek naar een trainingspak of sportbroekje met ons clublogo? Dat kan!

  Sinds kort kun je online allerlei items aanschaffen met ons clublogo erop. Daarmee trakteer je niet alleen jezelf op een uniek clubitem maar steun je financieel ook onze vereniging.

  In samenwerking met teamwearspecialist Deventrade BV, die onder andere de merken Hummel, Stanno, Derbystar en Reece Australia voert en sportspeciaalzaak Claus Sport 2000 in Doetinchem is de Ledenshop opgericht: een online shop voor leden.

  Hoe werkt de Ledenshop?
  De Ledenshop biedt jou als lid van onze vereniging de mogelijkheid items uit onze unieke clubcollectie aan te schaffen. Op de website https://clubs.deventrade.com/nl/hc-03/clubcollectie kun je onder het kopje ‘Clubcollectie’ trainingspakken, shirtjes, broeken en kousen bestellen die specifiek door ons voor jou geselecteerd zijn. Behalve de eigen clubcollectie, biedt de Ledenshop ook de mogelijkheid overige items voor je sport te bestellen, onder ‘Teamwear’ en ‘Accessoires’. Natuurlijk hebben we het makkelijk voor je gemaakt en vind je op de homepage van onze website direct een link naar de Ledenshop. Kijk dus snel en neem een kijkje in de Ledenshop.

  Jij blij, wij blij
  De aankopen die je in de Ledenshop doet, leveren direct voordeel op voor onze vereniging. Iedere bestelling draagt bij aan de sponsorbijdrage die wij van onze kledingsponsor ontvangen. Zo maak je met een aankoop in de Ledenshop dus niet alleen jezelf of iemand anders blij, maar steun je HC ’03 ook financieel.

  Makkelijk en eenvoudig
  De Ledenshop is ingericht om het bestelproces van de clubcollectie voor zowel de sportspeciaalzaak als onze club en haar leden zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Levering van je bestelling vindt daarom plaats via Claus Sport 2000 in Doetinchem. Als je een bestelling plaatst, kun je deze binnen enkele dagen daar ophalen. Daar wordt behalve de levering ook de eventuele bedrukking van je teamkleding verzorgd. Als je vragen of opmerkingen hebt over de Ledenshop, neem dan contact op met Claus Sport 2000.

rfwbs-slide