• Jonger Oranje Talentendag met scouts van Vitesse bij VV Dieren

  12 feb 2018 Beheerder
 • Donderdag 15 februari, in de krokusvakantie, vindt de Jonger Oranje Talentendag plaats bij VV Dieren. Tijdens dit leuke voetbalevenement beleef jij de voetbaldag van je leven en gaan de scouts van Vitesse op zoek naar nieuwe voetbaltalenten. Een leuke en leerzame ervaring!

  De hele dag met plezier voetballen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en uitgebreid bekeken worden door scouts van Vitesse. Dat staat je allemaal te wachten tijdens de Jonger Oranje Talentendag. De spelers doen mee aan een 4 tegen 4 toernooi en voor de keepers is er een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om hun droom te verwezenlijken: gescout worden door de Arnhemmers en/of een plek in de Jonger Oranje (regio)selectie. 

  De scouts van Vitesse selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties in de leeftijdscategorie├źn Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het eind van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door de scouts van de 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Jonger Oranje is het talententeam dat tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. Jaarlijks wordt er tegen grote (inter)nationale clubs gespeeld!

  De Jonger Oranje Talentendag is voor iedereen (jongens en meisjes) uit 2006 t/m 2012. Lid zijn van een voetbalclub is niet nodig.
  Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl.

rfwbs-slide