• Nadat vorig weekeinde HC’03 jo15-1 weer aansloot bij de top in de competitie, moest de ploeg naar Angerlo om de competitiewedstrijd te spelen tegen Angerlo Vooruit jo15-1. Een team met wisselvallige resultaten tot nu toe; het heeft al meerdere keren bewezen iets te laag op de ranglijst te staan. Van onderschatting mag nooit sprake zijn, maar afgelopen zaterdag zeker niet.

   

  Toch startte de uitploeg uit Drempt slecht aan de wedstrijd: op een rustig sportpark in Angerlo stond het al snel 1-0. Daarna herpakte HC zich en begon het te voetballen, echt rust in het spel kwam er echter niet en de eerste helft verliep chaotisch. Wel kreeg HC’03 een aantal kansen en Floris Bilderbeek liet opnieuw zijn waarde zien door een knappe actie van spits Roman Sediq af te ronden. De ruststand was dus 1-1, maar het kon (en moést) echt nog een stuk beter.

   

  In de tweede helft kreeg HC’03 een dubieuze tegengoal. Wel of geen ingooi voor Angerlo, wel of niet lang genoeg gewacht nadat HC had gewisseld, enfin de goal telde en HC moest opnieuw gaan terugkomen van een achterstand. Niets dan lof voor de tweede helft van onze boys. Ze streden ervoor, voetbalden goed en creëerden kansen. Het ontbrak aan één ding: de zuivere afronding. Net toen het geloof in een overwinning langs de kant weg begon te zakken scoorde Floris toch weer de gelijkmaker na een mooie voorzet van Max Wernicke. Er moesten nog vijf minuten gespeeld worden en het werd een knotsgekke slotfase, want HC wist uiteindelijk in de laatste minuut opnieuw te scoren en beloonde zichzelf na een goede tweede helft. Roman maakte uit een individuele actie na een diepe bal de 2-3.

   

  Het was een leuke voetbalmiddag en onze boys hebben (met een beetje geluk) de aansluiting vast weten te houden. Volgende week komt Viod uit Doetinchem op bezoek op Sportpark ’t Doornslag. We hopen op veel supporters en een overwinning voor HC’03 jo15-1.

   

rfwbs-slide