• Jeugdopleiding HC '03

   

  Binnen HC’03 heeft de jeugdafdeling haar eigen positie. Het doel van de jeugdopleiding van voetbalvereniging HC’03 is het bevorderen van de lichamelijke, geestelijke en sociale ontwikkeling van haar jeugdleden in het algemeen en het stimuleren van de beoefening van het jeugdvoetbal in het bijzonder.

   

  Daarbij wil de jeugdafdeling toegankelijk zijn voor jongens en meisjes in alle leeftijdscategorieën van 6 jaar (JO8) tot en met 18 jaar (JO19). HC’03 wil voor haar jeugdleden een aantrekkelijke veilige voetbalomgeving creëren waarin iedereen met plezier op zijn of haar niveau de voetbalsport kan beoefenen.

   

  Het is dan ook noodzakelijk dat we veel aandacht geven aan onze jeugdopleiding, de kwaliteit en ontwikkeling van spelers en trainers. De ontwikkeling van onze jeugd moet ten allen tijde gekoppeld zijn aan voetballen met plezier. Onze jeugdtrainers en leiders zorgen er samen met de ouders voor dat spelers met plezier (steeds beter) leren voetballen.

   

  Daarnaast wil de jeugdopleiding van HC’03 door sportieve prestaties van de teams en door verantwoorde groei:

  • Een positieve bijdrage leveren aan de continuïteit en verdere ontwikkeling van de vereniging;
  • Een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling en het imago van de vereniging;
  • Een positieve bijdrage leveren aan de financiële en maatschappelijke positie van de vereniging;
  • Een kweekvijver zijn voor jong talent, zodat de senioren selectie regelmatig van nieuw zelf opgeleide talenten kunnen worden voorzien;
  • Een bron zijn van nieuwe vrijwilligers in de vorm van ouders/verzorgers en oudere jeugdleden.

   

rfwbs-slide