• Vorig jaar hebben jullie na de winterstop niet veel meer kunnen voetballen en ook het jeugdkamp is niet doorgegaan. Daarom willen wij op zaterdag 5 september op ons sportpark een leuke dag organiseren om het seizoen te openen.
  Het belooft een geweldige dag te worden met medewerking van De Graafschap speler Ted van de Pavert.

  Voor de bikkels en JO8-1 tot en met JO13-1 hebben we in de ochtend een programma gemaakt. Jullie worden om 10.15 uur verwacht. Rond 13.00 uur is het programma voor jullie afgelopen.


  Voor JO15-1 tot en met JO19-2 hebben we een middag vol activiteiten gepland. Jullie worden om 13.45 uur op ons sportpark verwacht en rond 16.30 uur sluiten we de voetbalmiddag af.


  Natuurlijk verwachten we al onze jeugdleden en jeugdleiders op deze sportieve dag. Kun je echt niet? Meld je dan per e-mail af via info@hc-03.nl. Leiders, helpen jullie ons mee om deze jeugddag tot een succes te maken? We kunnen wel wat extra handjes gebruiken.


  Wij zorgen tussendoor voor eten en drinken dus de hele dag wordt voor jou geregeld. Wij hebben er zin in. Tot zaterdag 5 september!



  PS: Voorafgaand aan de activiteiten op de jeugddag komt er een fotograaf teamfoto’s maken. Daarover ontvang je binnenkort nog meer informatie via je leider. Houd rekening met 30 minuten eerder aanwezig zijn.

   

rfwbs-slide