• In Dieren stijgt de J015-1 boven zichzelf uit

12 dec 2018
  • In de jacht op koploper OBW speelde nummer twee HC’03 Jo15-1 een fantastische wedstrijd in Dieren tegen vv Dieren.
    De week voorafgaand aan de wedstrijd was er getraind op positiespel en snel handelen. Dat,  om het gat van 10 doelsaldo punten te dichtten met koploper OBW die nog wel drie punten meer had. De wedstrijd begon voortvarend want met goed combinatiespel kon HC snel doelpunten maken tegen laagvlieger vv Dieren die veel eerstejaars in de ploeg hadden. Max Wernicke had na elf (!) minuten al een hattrick op zijn naam staan en Floris en Max Tolkamp (beiden met twee goals) brachten de ruststand op 0-7.
    Tijdens de thee kwam dus de opdracht om het hoge tempo vast te houden en gretig te blijven. Lawrence en Bauke kregen als middenvelder extra complimenten voor het getoonde spel, maar ook de verdediging die niet in de problemen kwam verdiende een pluim. Na rust ging HC volop door met scoren. Max Wernicke en Floris brachten hun wedstrijdtotaal op vier doelpunten, Ove scoorde uit een corner, Roman maakte er nog twee en er viel nog een eigen doelpunt tussendoor. Als u een snelle rekensom heeft gemaakt komt u ook in de tweede helft op 7 treffers uit en de eindstand was dus maar liefst 0-14! Omdat OBW met 3-0 won staat HC er nu beter voor wat betreft doelsaldo, maar het zal moeten hopen op puntenverlies van OBW.
    Een fantastische middag was het voor jo15-1 en de boys mogen trots zijn op hun prestatie tot nu toe deze eerste seizoenshelft. Ze doen tot het einde mee om de bovenste plek en spelen echt leuk voetbal. De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 15 december, dan spelen de jongens om 11:45 in Ulft tegen SDOUC.