• Op zaterdag 23 april organiseert ‘t Hessenhuus in samenwerking met biljartvereniging ‘t Hessenhuus weer de traditionele Hessenrit. Om 18.00 uur start het eerste team vanaf ‘t Hessenhuus aan de Zomerweg 19A in Achter-Drempt. Het is de vijfde keer dat de sterrit wordt gehouden; het succes van vorige jaren smaakt naar meer.

    U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar communicatie@hessenhuus.nl. Op de dag zelf is inschrijven mogelijk tussen 17.00 uur en uiterlijk 18.30 uur. De deelnamekosten bedragen 15 euro per team. U mag zelf weten met hoeveel personen u deelneemt in een auto maar het minimum aantal is twee: een chauffeur en een kaartlezer. De volgorde van inschrijven bepaalt het startnummer dus wacht niet te lang.
    Voorafgaand aan de rit staan koffie en thee voor u klaar en zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de beste teams zijn er mede dankzij onze sponsors mooie prijzen te verdienen. Het winnende team ontvangt bovendien een wisseltrofee. Hebt u zin in een avond vol plezier, avontuur, spanning en gezelligheid? Schrijft u zich dan snel in.


    Tot ziens op 23 april in ‘t Hessenhuus.

rfwbs-slide