• Afgelopen donderdag ontvingen we van schaats- en skeelervereniging de Hessenrijders uit Laag-Keppel een bijdrage om ons sportpark te verduurzamen. De bijdrage is afkomstig uit de opbrengst van de Keppelrun; het hardloopevenement dat de schaatsvereniging tien jaar lang organiseerde.


    Twee jaar geleden droeg de vereniging de organisatie van de Keppelrun over en zocht een bestemming voor het positieve saldo. Voorzitter Irma van Hof: ‘De Keppelrun is een evenement van onze gemeenschap want zonder al onze vrijwilligers was het nooit zo’n succes geworden. Het geld dat we bij elkaar hebben gespaard, willen we dan ook besteden aan lokale initiatieven die onze gemeenschap raken. In de afgelopen maanden hebben we daar binnen het bestuur naar gezocht waarbij we de voorkeur hebben gegeven aan initiatieven die te maken hebben met sport en bewegen, en gericht zijn op de toekomst.’


    Andere lokale verenigingen zoals Muziekvereniging Hummelo en Keppel en sporthal Hessenhal ontvingen al eerder een donatie. Wij zijn natuurlijk superblij met de bijdrage van 750 euro van de Hessenrijders. Het geld wordt gebruikt om de veldverlichting te vervangen voor LED-verlichting. Hessenrijders, bedankt!

    [foto: Wim van Hof]

rfwbs-slide