• De Hessencombinatie

 • Redactie De Hessencombinatie

  v.l.n.r; Rinus Rabeling, Henk ten Zijthoff, Berna ter Horst, Ceciel Bremer en Maaike Harkink. 

   

  HC’03 en De Hessencombinatie
  ‘De Hessencombinatie’ is een magazine over mensen en ontwikkelingen in Voor-Drempt, Achter-Drempt, Hoog-Keppel, Laag-Keppel, Hummelo en Eldrik. Alle adressen in deze dorpen ontvangen dit tijdschrift iedere drie maanden gratis in de bus.


  De voormalige gemeente Hummelo en Keppel is ook na de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2005 nog steeds een eenheid. Een eenheid die bij wijze van spreken dagelijks wordt beleefd en door velen ook wordt gepraktiseerd. Ook voetbalvereniging HC’03 verbindt een groot deel van onze gemeenschap met elkaar sinds de fusie in 2003 van de voetbalclubs H&K en Drempt Vooruit.


  Magazine De Hessencombinatie is een uitvloeisel van de rol die HC’03 in onze plattelandsgemeenschap wil spelen. Dit tijdschrift gaat over veel meer dan voetbal. Wie dit blad leest komt boeiende dingen te weten over inwoners en over markante punten in ons gebied. En geloof ons, de vijf dorpen plus het buurtschap hebben genoeg te bieden wat wetenswaardig of bijzonder is.


  Met dit magazine wil HC’03 zijn bindende rol vergroten. Maar eerlijk is eerlijk, het gaat ook om geld. De overheid trekt zich terug en verenigingen worden geacht financieel op eigen benen te staan. De Hessencombinatie levert de club geld op, dankzij de adverteerders. Het zijn veelal plaatselijke bedrijven en ondernemers die in De Hessencombinatie een platform vinden om met hun doelgroep te communiceren.


  De redactie van De Hessencombinatie presenteert u met gepaste trots al meer dan 10 jaar dit mooie kwartaalblad en wenst u (ook online) veel leesplezier!


  Abonnement of meer informatie:

  Woont u buiten het verzorgingsgebied van De Hessencombinatie of wenst u het magazine op naam per post te ontvangen, dan is een abonnement voor 20 euro per jaar mogelijk.

  U kunt hiervoor contact opnemen met de redactie:

  E: dehessencombinatie@hc-03.nl     Tel: 06-15445341 (Ceciel Bremer).


  Informatie of klachten over de bezorging: 
  E: dehessencombinatie@hc-03.nl.    


  Voor vragen of informatie over advertenties en marketing:


  Patrick Verheij
  06-20443810
  coco.verheij@gmail.com


  Wim Fontein
  06-14776173
  whjfontein@upcmail.nl

   

 • Nieuws

rfwbs-slide