• In de afgelopen decembermaand is de trekking van de Grote Clubactie 2021 geweest.  Prijswinnaars hebben via hun mailbox en/of via hun opgegeven bankrekeningnummer automatisch bericht ontvangen.


    De beste jeugdverkopers van onze club (verkoop van 20 of meer loten)hebben hun oorkonde en voucher inmiddels thuis bezorgd gekregen.  Daarnaast kregen ze een fraaie HC ’03-cap.  


    De allerbeste verkoper was dit jaar Noud Wassink van het  JO9-1 team. Noud van harte proficiat !!! Hij ontving zoals beloofd, naast de bovengenoemde attenties, een leuke persoonlijke prijs.


    Zoals eerder gemeld lag de opbrengst voor onze club iets onder de € 2000.-; een aanzienlijk lager bedrag dan het jaar daarvoor. Gezien de lastige omstandigheden waaronder het afgelopen jaar de contacten en dus ook de verkoop moesten plaatsvinden zijn we zeer tevreden met deze opbrengst.


    Het beeld dat de jongste jeugdleden vaak de beste verkopers zijn en de meeste oudere leden zich er duidelijk minder actief mee bezig houden is echter ook in het afgelopen jaar niet veranderd.


    We feliciteren alle prijswinnaars en bedanken alle kopers en verkopers nogmaals voor hun medewerking en inzet.

rfwbs-slide