• 16 maart speelde HC’03 J015-1 tegen MVR in de competitie. Het was in de nieuwe competitie na de winter de derde wedstrijd. Van de voorgaande twee werd er eentje gewonnen en eentje verloren. Om bovenin mee te gaan doen moest er dus gewonnen worden tegen de ‘Geel-Zwarten’.
    Na een goede week trainen (daarvoor zorgde veel regen dat dat niet kon) was HC klaar voor de wedstrijd. De ploeg kwam al vrij snel goed aan het voetballen en creëerde wat kansjes. Het duurde echter bijna een half uur voordat dit speloverwicht werd omgezet in een voorsprong: Marre Dijkstra tikte een corner achter de doelman van MVR J015-1. MVR speelde hierna aardig verzorgd spel, maar miste duelkracht om echt een gevaar te kunnen vormen voor de laatste linie van HC’03 J015-1. Roman, die even gretig was als altijd, bepaalde met twee goals de ruststand: 0-3.
    Het liep lekker, maar er mocht niet verslapt worden de tweede helft. Max Wernicke, die eerst niet wilde toegeven dat hij wat last had, kopte de 0-4 binnen en kwam toen toch naar de kant. Hierna kon HC het even niet opbrengen om te blijven domineren en werd MVR via mooie combinaties aan de linkerkant een aantal keer gevaarlijk. Dit resulteerde uiteindelijk zelfs tot een tegentreffer. Floris’ fanatisme had hier moeite mee en gelukkig wist hij dit om te zetten in positieve energie. Hij maakte, nadat hij eerder al twee prachtige assists had gegeven, de 1-5. Hier bleef het bij.
    Hopelijk kan het verzorgde en dominante voetbal meegenomen worden naar volgende week, dan speelt HC’03 J015-1 thuis tegen Terborg/Silvolde J015-1.
rfwbs-slide