• Wat kunnen we terugkijken op een geweldig mooie dag voor onze jeugd. Zaterdagochtend startten we met het Oranjefestival om alle jongens en meisjes in de nabije omgeving kennis te laten maken met de voetbalsport. Met zo'n 80 jeugdige deelnemers die genoten van oranje ranja, oranje koeken, een oranje ijsje én natuurlijk van het voetbal was het een geslaagde ochtend.

   

  's Middags begon het jeugdkamp voor onze leden met voor wie dat wilde aangevuld met een nachtje slapen op ons sportpark. Het was prachtig weer en daarom hebben we veel waterspelletjes gedaan: onder de sproeiers rennen, watertikkertje, op de buikschuifbaan en zelfs het zwembad onder het springkussen. Alle kinderen waren moe maar voldaan.  

   

  's Avonds hebben we lekker patat gegeten dat werd gesponsord door de Aviko. Ondanks het warme weer was het 's nachts toch enigszins koud. Daardoor waren de eerste kinderen alweer op tijd wakker.

   

  Als afsluiting had Peter zondagochtend nog een ijskar geregeld dus een mooi einde van een leuk kamp. Dank aan alle ouders en begeleiders voor alle hulp en graag tot volgend jaar.

rfwbs-slide