• Afgelopen zaterdag was het zover: Jeugdkamp 2024. Na het ontvangst konden de kinderen hun spullen neerleggen in de kleedkamers. Vanwege het verwachte slechte weer hebben we ervoor gekozen om daar te slapen in plaats van in de tenten. De JO14, die in hun laatste jaar zitten, kozen ervoor om zelf een tent op te zetten.

   

  Tijdens de lunch werden we getrakteerd op patat, gesponsord door Aviko, met daarbij een heerlijk broodje kroket en frikandel. Na de lunch kwamen de ouders terug om samen met de JO8 tot en met de JO11 naar De Spelerij in Dieren te gaan. Ondertussen gingen de JO13 en JO14 naar Pitch & Putt Doetinchem voor een potje voetgolf.

   

  Bij terugkomst stond de BBQ al klaar, gesponsord door Tobias Haagsma van Brasserie De Boerderij. Na het eten was er tijd om even uit te buiken en werden er diverse voetbalspellen gespeeld. Het avondprogramma bestond uit een bingo en een Mr. Chueng muziekspel, geïnspireerd door "Ik hou van Holland". En omdat iedereen opnieuw trek kreeg, werd de frituur nogmaals aangeslingerd.

   

  Een aantal kinderen ging naar huis om de volgende ochtend voor het ontbijt, met vers gebakken en gekookte eieren, weer terug te komen voor Vaderdag. Moe en voldaan kijken we terug op een geslaagde editie van het Jeugdkamp. Namens de organisatie bedanken we alle begeleiding, sponsoren en vooral de kinderen voor hun gezelligheid.

rfwbs-slide