• Bij competitiewedstrijden van het eerste elftal, die op sportpark 't Doornslag worden gespeeld, wordt entreegeld geïnd.  De toegang voor leden, seizoenkaarthouders, vrijwilligers en sponsoren is vrij. Voor andere personen gelden de toegangsprijzen zoals hieronder vermeld.


   Entreegelden

  • Kinderen tot en met 4 jaar gratis
  • 5 t/m 17 jaar € 1,00
  • 18 jaar en ouder € 3,00
  • Seizoenkaart € 25,00

   

  Seizoenkaarten

  Seizoenkaarthouders krijgen voor aanvang van het nieuwe seizoen de seizoenkaart thuisgestuurd.  Seizoenkaarten kunnen aan de kassa worden gekocht of bij de onderstaande personen worden besteld.

   

  Patrick Verheij
  06-20443810
  coco.verheij@gmail.com

   

  Rudy Koenders
  06-10893645
  rudy.koenders@hetnet.nl

   

  De entree/loterij wordt geregeld door leden van supportersvereniging "De Koffiehoek". Het kan dus zijn dat u regelmatig andere mensen aan de poort ziet staan. Zorg er daarom voor dat u de seizoenkaart bij elke thuiswedstrijd bij u heeft.

   

  Loterij
  Bij de entree worden ook lootjes verkocht. Dit zal bij iedere thuiswedstrijd gebeuren. De loterij is een zogenaamde blinde-pool-loterij. Op elk lot bevinden zich 2 luikjes die losgescheurd kunnen worden. Hieronder bevinden zich een rust- en een eindstand.


  Prijzen
  Degene die het lot heeft met de juiste rust- en eindstand ontvangt € 10,00.
  Deze prijs is na afloop van de wedstrijd af te halen in het clubhuis. De opbrengst van de loterij komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling van HC '03.

   

rfwbs-slide