• We hebben gemerkt dat een stevige stimulans door een aantal leiders/leidsters duidelijk heeft bijgedragen aan de goede verkoopresultaten van hun (soms jeugdige) team. Gelukkig heeft ook een aantal seniorenteams werk gemaakt van verkoop binnen eigen gelederen om zo ook onze mooie club te steunen. We zijn dan ook tevreden met het mooie resultaat en van de pupillendoeltjes (met transportwielen), een van de doelen van onze actie, zijn er inmiddels al zes stuks aangeschaft.

  De huidige oude pupillendoeltjes (minstens 30 jaar oud), zijn over niet al te lange tijd allemaal aan vervanging toe, dus we blijven doorgaan met acties, om zodra dat nodig is, weer nieuwe exemplaren aan te kunnen schaffen.

   

  Ondanks het feit dat er toch enkele teams (en /of leden daarvan) zijn die niet of nauwelijks de moeite nemen om deze activiteit te steunen hebben we toch een geweldig resultaat geboekt, de opbrengst van dit jaar was namelijk ruim € 2800,-. netto.  

  Als volgend jaar iedereen de handen uit de mouwen steekt en zich wat actiever opstelt bij de verkoop van loten kunnen we wellicht over de grens van € 3000, - heen.

  Het is natuurlijk ook ontzettend jammer dat een aantal boekjes, ondanks herhaalde oproepen, te laat werd ingeleverd, waardoor de verkochte loten niet meer ingevoerd konden worden en de mogelijke opbrengst dus verloren ging. Laat iedereen dit soort acties juist positief benaderen en stimuleren, want bedenk dat de opbrengsten steeds ten goede komen aan materialen en andere benodigdheden voor onze jeugd, want dat blijft altijd de basis van onze mooie club.

   

  De beste verkopers bij de jeugd en tevens medaillewinnaars (verkopers van 25 loten of meer) ontvangen binnenkort een door de club beloofd cadeautje, naast het kleinood dat door de landelijke organisatie in het vooruitzicht is gesteld. Zodra de medailles binnen zijn, zullen we een gepast moment zoeken om een en ander aan de winnaars uit te reiken..

   

  Een bijzondere vermelding en welgemeende felicitaties voor de beste HC ’03-verkoper van het jaar 2023, namelijk Laura Memelink uit Voor-Drempt. Zij wist maar liefst 248 loten te verkopen, een verbluffend resultaat. Zij heeft er voor een groot deel aan bijgedragen dat we dit jaar een nog beter resultaat hebben geboekt dan voorgaande jaren. Laura zal dan ook van onze club een extra attentie ontvangen.

   

  Op 28 november heeft de trekking van de Grote Clubactie plaatsgevonden en op de site www.clubactie.nl kunt u kijken of op uw lotnummer een prijs is gevallen. (Geldprijzen worden overigens automatisch bijgeschreven op het bankrekeningnummer dat is vermeld bij de aankoop van het lot).

   

  Alle lotenkopers, lotenverkopers, leiders/leidsters en ouders/begeleid(st)ers van harte bedankt voor jullie medewerking en inzet.

  Annemieke Bloemers bedanken we voor haar geweldige administratieve ondersteuning.

   

  Voor vragen of opmerkingen omtrent de clubverkoop van HC ’03 kunt u terecht bij de organisatie.

  Carla Landaal, tel: 0313-471028

  Leo Koenders, tel: 0313-476320

   

rfwbs-slide