• Op 11 mei jongstleden speelde HC’03 J015-1 een thuiswedstrijd tegen SDOUC. Er werd afgetrapt op veld 3 in Drempt rond 12:45. In de bespreking vooraf werd gehamerd op goed georganiseerd voetbal. Er moest opgebouwd worden van achteruit.
    Na nog geen vijf minuten op de klok scoorde HC’03 via een vrije trap van Max Wernicke. Even later was het een fout in de besproken opbouw die een tegengoal veroorzaakte, 1-1. Toch bleef HC gedurfd spelen en kwam het tot veel kansen en doelpunten in de eerste helft. Met als doelpuntenmakers Roman en Floris (4x) was de ruststand 6-1.
    In de tweede helft was de scherpte er een beetje vanaf. SDOUC kwam terug tot 6-3… J015-1 gaf extra gas bij en Ove Teerink en Max Wernicke zorgden voor 7-3 en 8-3. Doordat SDOUC nog een doelpunt maakte kwam de einduitslag in een gekke, niet heel spannende wedstrijd op 8-4.
    Met nog twee wedstrijden op het programma, waaronder de topper tegen DZC volgende week, staat HC’03 J015-1 op de tweede plek. Dus er staat onze boys een spannende slotfase te wachten!
rfwbs-slide