• Wat een dag!

  Ik maar denken, dat de ooievaars al lang richting Afrika waren gevlogen??. maar wat schetste mijn verbazing; een parmantige ooievaar net naast het trainingsveld. Wat hij daar deed, weet ik niet. Ik kon me niet voorstellen, dat hij in deze droge periode kikkers of iets dergelijke kon vinden. Moest ik hem vriendelijk verzoeken om HC te verlaten?

  Bij een damesteam weet je natuurlijk nooit wat dat teweeg brengt, we wachten wel weer af??.. ;-)
  En toen??. Een teamfoto maken met dit leuke team. Onze trainer Richard had speciaal voor deze gelegenheid een afspraak gemaakt bij de haararchitect. Het accent lag waarschijnlijk bij de brede jeugdige scheiding, want deze was goed gelukt?? ;-)Na wat heen en weer schuiven en mooi zitten ( onze mascotte DINO had dit als eerste heel goed begrepen) en toen onze verzorger Henk ook was gearriveerd, kon de foto gemaakt worden. Even je mooiste gezicht aantrekken en flits, flits, flits, waarschijnlijk gelukt.

  En toen??. hadden de dames van de Paasberg hun shirts niet bij zich. We wilden graag om 10.00 uur beginnen vanwege de grote G. Misschien moeten we vaker onze oude shirts ( met gele hesjes) uitlenen aan de tegenstander, want het werd een mooie wedstrijd met een geweldig resultaat. De gasten hadden hiervoor hun beide wedstrijden gewonnen. Afijn, om 10.10 uur floot onze topscheids Dick voor de eerste keer.

  En toen??. toen had Ien de juiste opstelling gemaakt en gezorgd voor een gezonde dosis voetbalplezier. Er werd wederom geweldig gespeeld, met dien verstande, dat de gasten 2 fantastische speelsters in de aanval hadden staan. Passie, Roos, Pien en Anke lieten echter zien, dat er deze dag niets te halen viel. En wat is het dan mooi, dat de rest van het team zoveel mogelijk het geleerde uit al de trainingen wilde laten zien. Er werd lekker getikt, gevraagd en aangeboden, zoals voetbal bedoeld is. Uit een van de aanvallen, die via de rechterkant opgezet werd, via Anouk en Femke ( voorzet) scoorde onze zeer stabiele factor Moniek met een bekeken schot de 1-0 onderin de hoek.

  Er volgden vele aanvallen. Moniek ( daar is ze weer) kreeg op de midmid plaats de bal en met een splijtende pass op Anouk betekende dat de 2-0. De 3-0 volgde even voor het einde van de eerste helft, doordat Robinho ( Oes in de volksmond) een schot/pass richting keepster gaf, die hem even losliet en onze Mindel zeer attent ( elke bal verwachten ;-) ) de bal inknalde. De wedstrijd was gelopen??. Vertrouwen houden Johnny ??.

  Even in de tweede helft passte Oes de bal geniaal over de verdediging en onze poema Anouk ( wat een snelheid) scoorde beheerst met een lob over de keepster de 4-0. Hierna verloren we heel even de aandacht en ging hun spits alleen op onze gelegenheidskeep Kim af. Ze schoot over Kim heen ( en eerlijk gezegd had ik hem al geteld), maar Kim had uitschuifvingers en tikte de bal nog net over de lat heen, wat een redding! Het hupje van Kim was onvergetelijk ;-)

  Wat ook indruk maakt, was dat Rosie even later op de grond zat??. Ze had een insect ingeslikt. Volgens geleerden is dit het eten van de toekomst, toch morgen even vragen of het lekker smaakte??. ?? De 5-0 viel even later doordat Femke na goed doorzetten een voorzet gaf op Robinho, die het leder knetterhard tegen de touwen schoot. Het hoogtepunt voor Mindel kwam een minuut of 10 voor het eind, vol doorzettingsvermogen kwam ze aan de linkerkant door en jaste de bal onmundig hard in het netje, 6-0.

  Supporters bedankt! ( en Michella zag dat het goed was ;-) )

  En toen??. klonk de yell tot in het heelal en leefden we nog ??.. ohnee, dat is een sprookje, dit was echt.
rfwbs-slide