• De vorige wedstrijd tegen de nummer 2 DCS werd gewonnen met 3-0, met fraaie goals van Anouk (2x) en een geweldige vrije trap van onze captain Femke.
    Op 12-11- 2017 werd een gure dag voorspeld. Het was wel winderig en vochtig, maar uiteindelijk viel het mee, of kwam dat omdat de dames er een hartverwarmende wedstrijd van maakten? GVA uit Doornenburg was deze keer de gastvereniging. En als je het over sportief hebt, dan verdient dit team met de begeleiding een groot compliment! Dat zelfs onze toparbiter Dick Donderwinkel door hen werd uitgenodigd om ook maar bij GVA te fluiten, vanwege zijn neutraliteit, dat zegt wel veel.
    De eerste helft waren we iets beter, maar het duurde tot ongeveer de 30 e minuut, voordat Femke een mooie steekpass gaf aan Anouk, die de rust behield en de bal onder de keepster schoof, 1-0. Direct na de aftrap veroverden we de bal en op identieke wijze via Femke en Anouk werd de 2-0 gescoord, alhoewel de pass veel mooier was. Vanaf dat moment was duidelijk, dat deze wedstrijd gewonnen zou worden. Met nog enkele mogelijkheden gingen we de rust in.
    Na de rust eenzelfde beeld, even commotie toen Moniek gewisseld werd, maar eenieder is een keer aan de beurt ??. Rond de 60 e minuut kreeg Anouk wederom een mooie pass van Femke en dit keer maakte ze een mooie schijnbeweging; de keepster dook naar links en Nouks schoof de bal mooi de andere kant op, 3-0. Hierna liep het als een trein en na een pass van Fem aan Mindel kapte ze een tweetal dames uit en schoot ziekhard de bal onder de keepster door, geen kans om te reageren, 4-0. Minnie had er zin in en bleef druk zetten en soleerde door het midden, ze schoot beheerst op de paal en Anouk was er als de TGV bij en scoorde de 5-0.
    Hierna ging het weer snel en nog voordat ik mijn aantekeningen had gemaakt scoorde onze Anouk er weer eentje na een voorzet van Fem, 6-0. De 7-klapper werd een feit, toen, volgens mij Kim, een pass gaf aan Anouk, die droog de 7-0 scoorde. Een minuut voor tijd werd onze gelegenheidskeep Robin op de proef gesteld, want een mooi schot ( getelde goal) van de gasten ging over haar heen, maar zwevend met 1 hand (Marko Wieland (knipoog)) pakte ze de bal uit de lucht. Bij deze willen we Sara nogmaals bedanken!
    The Woman of the match werd natuurlijk onze Anouk Booltink, die 6x scoorde, hulde! De avond ervoor was ze nog een prachtige hofdame, die onze interim Prins Erik Besselink ter zijde stond. Johnny had deze zondag even wat anders te doen ??. Bedankt weer Sebas. En natuurlijk een compliment voor het gehele team, trots op jullie!!
rfwbs-slide