• HC’03 Jo15-1 kende een goede competitiestart, maar miste een aantal wedstrijden door verschillende redenen. Na twee wedstrijden had de ploeg nog geen puntverlies geleden en moest het achtereenvolgens tegen nummer twee van de ranglijst OBW en nummer één van de ranglijst DZC.
  Eerst de topper op 20 oktober tegen OBW jo15-1 op eigen veld. Het was een echte topper; in die zin dat er niet heel best gevoetbald werd, maar de spanning te snijden was en alle duels op het scherpst van de sneden uitgevochten werden. HC kwam na een kwartier op een 0-2 achterstand te staan en moest dus extra gas bij gaan geven. Dat lukte, in een fase waarin de thuisploeg het betere van het spel had werd de aansluitingstreffer gemaakt door Floris Bilderbeek, maar scoorde onze boys er helaas niet meer.
  Na rust kreeg HC legio kansen, maar moest de ploeg accepteren dat het 1-3 werd. OBW werd in deze fase sterker en sterker. Door een tweede goal van Floris werd de wedstrijd omgedraaid. HC kreeg meer grip op de wedstrijd alleen de spitsen bij OBW waren effectief en maakten de 2-4 uit een vrije trap. Hier leek de wedstrijd gespeeld. Toch bleef de o15-1 van HC knokken en dankzij goals van Max Tolkamp en Roman werd de eindstand 4-4 in een bloedstollend spannend en ongelooflijk fel duel. Deze wedstrijd deden Sebastiaan en Sieb van Jo15-3 mee met Jo15-1 en speelden voortreffelijk.
  Met één punt op zak ging HC een week later, op 27 oktober, op bezoek bij DZC in Doetinchem. Jo15-2 van DZC had nog de volle buit te pakken en dus moest er gewonnen worden. De tweede ‘topper’ startte opnieuw met een achterstand: 1-0 werd het door te slap verdedigen van HC. Floris Bilderbeek kon de ploegen op gelijke hoogte brengen, maar moest toekijken hoe later de 2-1 viel na een knappe aanval van DZC. Opnieuw rusten met een achterstand??
  Voor rust was DZC nog de betere ploeg, maar na rust kreeg HC het heft volledig in handen. Door een onbedoelde combinatie met de paal kon DZC toch de voorsprong uitbreiden naar 3-1 en werd HC weer in een lastig pakket geduwd. Maar, net als de week ervoor herpakten de boys zich en kwamen terug: Max Wernicke scoorde de 3-2. Daarna kwam HC nog een aantal keer heel dichtbij, maar moest het toch zijn meerdere herkennen in DZC jo15-1 die fier bovenaan blijven staan.
  Nieuwe uitdaging voor HC’03 Jo15-1 is zoveel mogelijk punten pakken en gefocust blijven na toch ietwat teleurstellende resultaten in de toppers. Te beginnen thuis tegen Ulftse Boys aanstaande zaterdag om 12:45 op Sportpark ’t Doornslag in Drempt, komt u ze steunen?
  Eerst de topper op 20 oktober tegen OBW jo15-1 op eigen veld. Het was een echte topper; in die zin dat er niet heel best gevoetbald werd, maar de spanning te snijden was en alle duels op het scherpst van de sneden uitgevochten werden. HC kwam na een kwartier op een 0-2 achterstand te staan en moest dus extra gas bij gaan geven. Dat lukte, in een fase waarin de thuisploeg het betere van het spel had werd de aansluitingstreffer gemaakt door Floris Bilderbeek, maar scoorde onze boys er helaas niet meer.  Na rust kreeg HC legio kansen, maar moest de ploeg accepteren dat het 1-3 werd. OBW werd in deze fase sterker en sterker. Door een tweede goal van Floris werd de wedstrijd omgedraaid. HC kreeg meer grip op de wedstrijd alleen de spitsen bij OBW waren effectief en maakten de 2-4 uit een vrije trap. Hier leek de wedstrijd gespeeld. Toch bleef de o15-1 van HC knokken en dankzij goals van Max Tolkamp en Roman werd de eindstand 4-4 in een bloedstollend spannend- en ongelooflijk fel duel. Deze wedstrijd deden Sebastiaan en Sieb van o15-3 mee met o15-1 en speelden voortreffelijk.  Met één punt op zak ging HC een week later, op 27 oktober, op bezoek bij DZC in Doetinchem. Jo15-2 van DZC had nog de volle buit te pakken en dus moest er gewonnen worden. De tweede ‘topper’ startte opnieuw met een achterstand: 1-0 werd het door te slap verdedigen van HC. Floris Bilderbeek kon de ploegen op gelijke hoogte brengen, maar moest toekijken hoe later de 2-1 viel na een knappe aanval van DZC. Opnieuw rusten met een achterstand??  Voor rust was DZC nog de betere ploeg, maar na rust kreeg HC het heft volledig in handen. Door een onbedoelde combinatie met de paal kon DZC toch de voorsprong uitbreiden naar 3-1 en werd HC weer in een lastig pakket geduwd. Maar, net als de week ervoor herpakten de boys zich en kwamen terug: Max Wernicke scoorde de 3-2. Daarna kwam HC nog een aantal keer heel dichtbij, maar moest het toch zijn meerdere herkennen in DZC jo15-1 die fier bovenaan blijven staan.  Nieuwe uitdaging voor HC’03 jo15-1 is zoveel mogelijk punten pakken en gefocust blijven na toch ietwat teleurstellende resultaten in de toppers. Te beginnen thuis tegen Ulftse Boys aanstaande zaterdag om 12:45 op Sportpark ’t Doornslag in Drempt, komt u ze steunen?


  Met één punt op zak ging HC een week later, op 27 oktober, op bezoek bij DZC in Doetinchem. Jo15-2 van DZC had nog de volle buit te pakken en dus moest er gewonnen worden. De tweede ‘topper’ startte opnieuw met een achterstand: 1-0 werd het door te slap verdedigen van HC. Floris Bilderbeek kon de ploegen op gelijke hoogte brengen, maar moest toekijken hoe later de 2-1 viel na een knappe aanval van DZC. Opnieuw rusten met een achterstand??  Voor rust was DZC nog de betere ploeg, maar na rust kreeg HC het heft volledig in handen. Door een onbedoelde combinatie met de paal kon DZC toch de voorsprong uitbreiden naar 3-1 en werd HC weer in een lastig pakket geduwd. Maar, net als de week ervoor herpakten de boys zich en kwamen terug: Max Wernicke scoorde de 3-2. Daarna kwam HC nog een aantal keer heel dichtbij, maar moest het toch zijn meerdere herkennen in DZC jo15-1 die fier bovenaan blijven staan.  Nieuwe uitdaging voor HC’03 jo15-1 is zoveel mogelijk punten pakken en gefocust blijven na toch ietwat teleurstellende resultaten in de toppers. Te beginnen thuis tegen Ulftse Boys aanstaande zaterdag om 12:45 op Sportpark ’t Doornslag in Drempt, komt u ze steunen?
rfwbs-slide