• Als je verzorging nodig hebt, kunt je bij Piet en Koos terecht. Elke dinsdag- en donderdagavond is een van hen van 19.00 tot 20.00 uur aanwezig om je te verzorgen en je fit te houden. Dat was voor de winterstop al zo en dat blijft de rest van het seizoen ook zo. Maar we willen als vereniging meer voor je betekenen. En daarom zijn we een samenwerking gestart met MTC de Fysioclub uit Doetinchem.

  MTC de Fysioclub ondersteunt HC ‘03 in de fysieke en sportmedische begeleiding van spelers. Zo is er wekelijks op de dinsdagavond een blessurespreekuur van 20.00 tot 21.00 uur. Dit spreekuur is kosteloos en toegankelijk voor alle leden en op locatie van onze club. Het blessurespreekuur vindt plaats vanaf dinsdagavond 14 januari in de verzorgingsruimte. Kjell Welling is namens MTC de Fysioclub aanwezig.

  De voordelen van het blessurespreekuur:
  - Gratis onderzoek/ beoordeling van jouw (dreigende) blessure op je eigen sportvereniging.
  - Ondersteuning richting de trainers op het fysieke vlak van spelers.

  Met deze samenwerking hopen wij dat blessures sneller kunnen worden behandeld zodat jij eerder fit bent.
  Spelers die regelmatig een blessure hebben, zijn eerder geneigd te stoppen met voetbal. Dat is jammer. Voor ons als vereniging, maar vooral voor de speler zelf. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat met de juiste blessurebehandeling, veel spelers plezier in voetbal houden en dus lid blijven van onze vereniging. Daarom zijn we blij met de samenwerking met MTC de Fysioclub.

  Om deze samenwerking te laten slagen, hebben we de hulp van trainers en leiders nodig. Zij weten welke speler geblesseerd is of gevoelig is voor blessures en kunnen deze speler wijzen op de mogelijkheid om een afspraak te maken met fysiotherapeut Kjell van MTC de Fysioclub. Daarmee helpen zij niet alleen de speler vooruit, maar ook het hele team en daarmee onze vereniging. Trainers/leiders, we rekenen op jullie hulp.

  Meer info hierover vind je op onze site.

  Aanmelden voor het spreekuur kan hier

   

   

   

rfwbs-slide