• Algemeen

  De Stichting MFA 't Doornslag is opgericht om de accommodatie te beheren. De stichting draagt zorg voor beheer en onderhoud van de velden, omheiningen, struiken, paden etc.
  Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de exploitatie van de multifunctionele accommodatie 't Doornslag.

  Deze accommodatie biedt, naast de thuisbasis voor HC'03, de mogelijkheid aan verenigingen en individuen uit het verzorgingsgebied Drempt, Hummelo en Keppel om te vergaderen en samen te komen voor allerlei activiteiten.

 • HC'03 beschikt over 3 wedstrijdvelden , 2 trainingsvelden en een gravelveld met verlichting waar in de winter vaak gebruik van wordt gemaakt. 
  Het trainingsveld en een wedstrijdveld hebben de beschikking over goede verlichting voor de trainingen en voor eventuele avondwedstrijden.
  Het hoofdveld is voorzien van een tribune en houten bankjes langs het veld om het de toeschouwers zo comfortabel mogelijk te maken.

  De kleedkamer accommodatie is in 2011 gerealiseerd.

 •  

  't Hessenhuus is een multifunctionele accommodatie. HC'03 zal als grootste gebruiker veelvuldig gebruik maken van het gebouw voor samenkomst voor en na de wedstrijd of training, maar ook voor vergaderingen of diverse verenigingsactiviteiten.

rfwbs-slide