• Op ons sportpark is een AED aanwezig: een automatische externe defibrillator of hartstarter die wordt gebruikt bij de reanimatie van een persoon met een hartstilstand. Omdat we het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk leden en vrijwilligers weten hoe je omgaat met een AED, organiseren we in samenwerking met de EHBO-vereniging Drempt in het najaar hiervoor een training.
   
  De training vindt plaats in 4 lesuren. Op dit moment is nog niet bekend of dat twee avonden of een halve zaterdag zal zijn. Heb je de training voltooid, dan ontvang je een certificaat dat je in stand houdt door jaarlijks een herhalingsles te volgen van 2 lesuren.
   
  Wil je deelnemen aan deze training en ben je lid van onze vereniging? Dan betalen wij de trainingskosten à 35 euro per persoon voor jou. Ben je geen lid maar wil je wel graag deelnemen? Ook dan kun je je opgeven voor de training en betaal je de kosten zelf. De kosten voor de jaarlijkse herhalingslessen zijn overigens voor je eigen rekening.
   
  Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@hc-03.nl. Zodra er meer nieuws is over de exacte trainingsdata laten we je dat uiteraard weten.
rfwbs-slide